• {{image.AltText}}
    {{image.AltText}}

    {{image.Caption}}

Säsongens

Säsongens bröd

Surdegsbröd med vallmo och rostat Emmer.

Säsongens bulle

Karlsbadersnurra fylld med vaniljkräm & pistagemandelmassa, toppad med hallon & pistagenötter.

Säsongens Wienerbröd

Gino wiener fyllt med vaniljkräm & hallon/blåbär toppad med vitchoklad. 

Säsongens dessert

Tiramisu med mandelbiskvier. 

Säsongens tårta

Lime & myntamousse och jordgubbskompott på en blondiebotten

Botten: vit choklad, socker, ägg, smör, vete, citronzest
mousse: grädde, lime&myntapure, socker, vatten, äggvita, gelantin
kompott: jordgubbar, socker, citronpure, jordgubbspure, gelatin, färsk mynt
glaze: socker, vitchoklad, glykos, vatten, gelatin, vit pulverfärg(titanium dioxide)

Näringsvärden per 100g: 1250 kj, 290 kcal, fett 34g (varav mättat fett 16g), kolhydrater 34g(varav sockerarter 30g), fiber 0g, protein 3,5g, salt 0,1g

Säsongens bakelse

 Passionsfruktsbrulé, vitchokladmousse smaksatt med citron & chokladkräm på en mördegsbotten.

Säsongens paj

Paj med persika och hallon serveras med vaniljsås.