• {{image.AltText}}
    {{image.AltText}}

    {{image.Caption}}

Konditori

Fruktårta

Säsongens frukter och bär på smörbakad mazarinbotten

 

Säsongens tårta

Lime & myntamousse och jordgubbskompott på en blondiebotten

Botten: vit choklad, socker, ägg, smör, vete, citronzest
mousse: grädde, lime&myntapure, socker, vatten, äggvita, gelantin
kompott: jordgubbar, socker, citronpure, jordgubbspure, gelatin, färsk mynt
glaze: socker, vitchoklad, glykos, vatten, gelatin, vit pulverfärg(titanium dioxide)

Näringsvärden per 100g: 1250 kj, 290 kcal, fett 34g (varav mättat fett 16g), kolhydrater 34g(varav sockerarter 30g), fiber 0g, protein 3,5g, salt 0,1g

Säsongens bakelse

 Passionsfruktsbrulé, vitchokladmousse smaksatt med citron & chokladkräm på en mördegsbotten.

Säsongens dessert

Tiramisu med mandelbiskvier. 

Säsongens paj

Paj med persika och hallon serveras med vaniljsås.

BRÖLLOPSTÅRTA
Jennies vinnartårta

Mandelbotten, krispigt flarn, rabarber och jordgubbskompott täckt av en vit chokladmousse med smak av cointreau. Vid beställning eller frågor om bröllopstårtor maila direkt till:
Stockholm - jennie.elmerfors@gateau.se
Skåne - anders.lindberg@gateau.se

BRÖLLOPSTÅRTA
Chokladdröm

Browniebotten, hallonkompott, mörk chokladmousse täckt av en mörk chokladglace.
Vid beställning eller frågor om bröllopstårtor maila direkt till:
Stockholm - jennie.elmerfors@gateau.se
Skåne - anders.lindberg@gateau.se