Håll dig uppdaterad om vad som händer på Gateau.

20200331

Kära kunder, vi tar den nuvarande situationen kring COVID-19 på största allvar och vi följer noga myndigheternas riktlinjer och restriktioner. Vi har vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att öka och upprätthålla hygienen och säkerheten i våra redan professionella och hygieniska bagerier och butiker. Vi har intensifierat våra städrutiner och infört än mer tydliga hygieninstruktioner för all vår personal. Vi har infört lösningar i våra butiker för att säkerställa möjligheten för våra kunder att hålla socialt avstånd, t ex finns det nummerlappar så att våra kunder kan vänta på sin tur utomhus och mellan sittplatser är utrymme avsatt så att våra kunder ska kunna hålla socialt avstånd. Våra kunder och vår personals säkerhet är av största vikt för oss.

Vi erbjuder nu också våra kunder möjligheten att ringa sin närmsta Gateau och handla för att hämta upp sin beställning samma dag utanför butiken och då betala med Swish. Vi packar då beställningen på ett säkert och ansvarsfullt sätt och möter dig utanför butiken med dina varor, om du vill hämta där. Det går också att lämna sin beställning genom beställningsformuläret på denna sida. Våra dörrar kommer att förbli öppna och tillsammans kan vi hjälpas åt i den nuvarande situationen. Butikernas öppettider och telefonnummer hittar ni här.

20191120
Torsdagen den 21 november öppnar Gateau en ny butik med café på ett strategiskt läge på Lunds Centralstation, Bangatan 5, vilket innebär att det kommer finnas två Gateaubutiker i Lund. Butiken kommer att ha öppet mån-fre 06.00-19.00, lör 07.00-18.00 samt sön 08.00-18.00. Länk till nya butiken på Lunds Centralstation.

– Vi är glada över att kunna fortsätta vår expansion och erbjuda våra kunder fler Gateau-butiker i områden där de själva rör sig mycket. Den nya butiken kommer att ligga på Lunds Centralstation som är den fjärde största stationen sett till antalet resenärer i Sverige. Med denna nya butik stärker vi vår position i Skåne ytterligare och ser fram emot att fortsätta att förbättra tillgängligheten och vårt utbud framöver, säger Johan Rosenblom, vd Gateau Sverige. Läs om vårt pressmeddelande här

20190527
På torsdag 30/5 är det Kristi himmelsfärd då har vi öppet som en söndag i de flesta av våra butiker. OBS Beroende på var du bor eller befinner dig kan lokala avvikelser förekomma beträffande våra öppettider. Kontakta din närmaste Gateaubutik för mer information. Butiker i köpcentrum, saluhallar etc. följer respektive centrums öppettider.

20190516
Söndagen den 26/5 firar vi mors dag i våra butiker. Dagen till ära kommer vi att fylla butikerna med vackra mors dags tårtor.
Vi kommer att fylla våra butiker med:
Mors dags dekorerade 6-bitars prinsesstårtor.
Mors dags dekorerade 6-bitars jordgubbsmazarin. 
Mors dags dekorerade 4-bits tårtor - på en blondiebotten med lime & mynta mousse och jordgubbskompott.
Du kan enkelt beställa dess tårtor genom att kontakta din närmaste Gateaubutik som du hittar här.
Alternativt beställa genom vårt beställningsformulär där du anger vilken av dessa tårtor du vill beställa.

Mors dag.jpg

20190516
Vi har öppet Valborg och 1 maj. Beroende på var du bor eller befinner dig kan lokala avvikelser förekomma beträffande våra öppettider. Kontakta din närmaste Gateaubutik för mer information. Butiker i köpcentrum, saluhallar etc. följer respektive centrums öppettider.

20190429
Vi har öppet Valborg och 1 maj. Beroende på var du bor eller befinner dig kan lokala avvikelser förekomma beträffande våra öppettider. Kontakta din närmaste Gateaubutik för mer information. Butiker i köpcentrum, saluhallar etc. följer respektive centrums öppettider.

20190423
#Gateausbrödkalender

Solen skiner och det är äntligen vår i luften, vad passar då bättre än att göra våra härliga vårsmörgåsar gjorda på Gateaubrödet?! Vad sägs om vår version på den traditionella kombinationen sparris,ägg och hollandaise eller en smörgås med stekt lax och citron crème fraice. 

Brödkalender 860x390.jpg

20190415
Öppettider under påskhelgen

Skärtorsdag – Öppet som en vanlig torsdag

Långfredag – Öppet som en söndag

Påskafton – Öppet som en vanlig lördag

Påskdagen – Öppet som en vanlig söndag

Annandag påsk – Öppet som en söndag

Beroende på var du bor eller befinner dig kan lokala avvikelser förekomma beträffande våra öppettider. Kontakta din närmaste Gateaubutik för mer information. Butiker i köpcentrum, saluhallar etc. följer respektive centrums öppettider.

20190412
Våra butiker är nu fyllda av handgjort påskgodis. I påskgodissortiment finns klassiska favoriter så som marsipankycklingar, mandelägg, marsipanägg och handgjorda chokladägg fyllda med marsipan och praliner. Hitta din närmaste butik här. 

Under påskveckan, från onsdag den 17/4 hittar du även vackert dekorerade påsktårtor och kavring i butikerna. Hör av dig till din närmaste butik för att beställa påsktårtor och kavring till påskbuffén.

Påsktårta 890x360.jpg

 

20190401
I torsdags öppnade vi butik på Uppsala centralstation. Vilken härlig öppning vi har haft med ett fantastiskt bemötande. Ett stort tack till alla som kom förbi och förgyllde vår premiär. Här hittar ni mer info om butiken. 

20190322
Klockan 06:00 på torsdag den 28/3 öppnar vi vår första första butik i Uppsala, på Uppsala centralstation. Mer information om butiken hittar ni här.
På öppningsdagen kommer vi att ha flera fantastiska erbjudanden och aktiviteter. Läs mer om det här.860x390_breadintrolley2.jpg

20190301
På tisdag den 5/3 firar vi Fettisdagen! Det brukar vara en rykande åtgång, så vi ber dig att göra en förbeställning så att du med säkerhet kan avnjuta dina semlor!
Gör din beställning i butik eller här.

20190215

Äntligen är GT-semlan tillbaka!
Det har sedan länge rått en hysteri runt fettisdagen med semlor i alla dess former.
Nachosemlor, wrapsemlor & pizzasemlor. Ja, fantastin har inga gränser. Parallellt med det har gin & tonic kommit att bli en av de allra mest omtyckta drinkarna. Så varför inte ta och kombinera dessa två? Tillsammans med Swedish tonic har Gateau nu tagit fram gin & tonic-semlan för andra året i rad. Semlan kommer att säljas i en begränsad upplaga i utvalda butiker. Fredag & lördag 22-23/2 och 1-2/3 & Fettisdagen 5/3 i följande av Gateaus butiker.
Stockholm: Sturegallerian, Hamngatan, Fridhemsplan, Hornstull & Täby.
Göteborg: Femman.
Skåne: Triangeln Malmö & Lunds Saluhall.

Gin & tonic-semlan är bakad och byggd på traditionellt vis med en vetebulle, mandelmassa och grädde. Men där slutar likheterna.
Grädden är smaksatt med Swedish Tonic och agavesirap vilket ger en tydligt och distinkt tonicsmak. Mandelmassan i sin tur är smaksatt med gin som gifter sig väldigt fint med den tonicbaserade grädden. Tillsammans med vetebullen blir det en semla som får GT-älskarens smaklökar att vattnas.
Intresset är stort, så se till att vara där i tid för att få din GT-semla!

GTsemla hemsida .jpg

20190214

Vi har stängt våra butiker i Mölndal och på Södra Larmgatan, I Göteborg. Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla underbara människor som handlat hos oss. 
Ni är varmt välkomna att besöka våra övriga butiker i Göteborg. Här hittar ni mer information om våra butiker.  

Önskar er alla en fin alla hjärtans dag!

20190207

Om en vecka är det alla hjärtans dag! Överraska någon du tycker om med en elegant 4-bitars tårta med karamellchokladmousse och passionspannacotta på chokladbotten eller en hjärtformad princesstårta. Ring din närmaste Gateaubutik redan idag och säkra din tårta till 14/2. Finns i ett begränsat antal 13/2 och 14/2. 

Alla hjärtans dag 2 890x360 .jpg

20181227

God fortsättning! Nu laddar vi inför det nya året med en fantastisk nyårstårta. Champagnemousse och jordgubbskompott på citronmarängbotten. Obs! Finns i ett begränsat antal. Kontakta din närmaste Gateaubutik redan nu för att säkerställa att du får en tårta. Finns i 6 och 10 bitar. 

Öppettider nyår
Mellandagarna - Öppet som vanligt
Nyårsafton - Öppet som en lördag 
Nyårsdagen - Stängt

Beroende på var du bor eller befinner dig kan lokala avvikelser förekomma beträffande våra öppettider.

nyår860x390.jpg

20181216

Öppettider under jul & nyår
Söndag 23/12 - Öppet som en söndag 
Julafton 8-13
Juldagen - Stängt
Nyårsafton - Öppet som en lördag 
Nyårsdagen - Stängt
Trettondagsafton - Öppet som en lördag 
Trettondagen - Öppet som en söndag 

Beroende på var du bor eller befinner dig kan lokala avvikelser förekomma beträffande våra öppettider. Kontakta din närmaste Gateaubutik för mer information. Butiker i köpcentrum, saluhallar etc. följer respektive centrums öppettider.

Jul890x360.jpg

20181113

Du har väl inte missat att vi har fyllt våra butiker med våra fantastiska saffransbullar, välkommen in och njut!

20181105

På söndag den 11/11 firar vi fars dag. Genom vårt beställningsformulär eller i butik kan du redan nu beställa tårtor. Vi firar med vita prinsesstårtor dekorerade med en ljusblå slips (6-bit) och vår fars dags tårta, hallon och chokladmousse på en chokladbotten med chokladtryffel (4-bit). Beställ enkelt här. 

20181101

Ni har väl inte missat att vi har halloweentårtor. Pumpaprinsess och en halloweendekorerad chokladtårta. Finns i 6-bit och 10-bit. Beställ enkelt här. 

20181014

Nu har vi öppnat vår butik i Enskede igen, välkomna in! För öppettider se här. 

20181008

Mellan den 8-14 oktober stänger vi vår butik i Enskede för renovering. Under tiden är du varmt välkommen att besöka våra andra butiker. 

20180924

På torsdag 4/10 firar vi kanelbullens dag och det brukar vara en rykande åtgång,
så vi ber dig att förbeställa så att du med säkerhet kan avnjuta dina bullar!

Beställ enkelt via vårt beställningsformulär. 

20180629

1 juli 2018 stänger våra butiker i Helsingborg, på Ålgränden och i Väla. Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla underbara människor som handlat hos oss. 
Efter 1 juli är ni varmt välkomna att besöka våra övriga butiker i Skåne. Här hittar ni mer information om våra butiker.  

Önskar er en fin sommar!

20180629

1 juli stänger vi vår butik på Arkivgatan i Göteborg. Vi vill ta tillfället i akt att tacka alla underbara människor som har handlat hos oss under året som gått. 
Efter 1 juli kan ni besöka våra övriga butiker i Göteborg. Vi finns på Södra larmgatan 4, Femman, Frölunda Torg och Medborgargatan 7 i Mölndal. 
Här hittar ni mer information om butikerna. 

20180629

1 juli 2018 stänger våra butiker i Helsingborg, på Ålgränden och i Väla. Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla underbara människor som handlat hos oss. 
Efter 1 juli är ni varmt välkomna att besöka våra övriga butiker i Skåne. Här hittar ni mer information om våra butiker.  

Önskar er en fin sommar!

20180607

Tiden susar förbi, snart är midsommar här. Förbeställ ditt midsommarbröd via vårt beställningsformulär här. På midsommarafton har vi begränsat bröd och kaffebrödssortiment i våra butiker, vill du veta mer om detta kontakta din närmaste Gateau butik. PS. Du har väl inte missat vårt fantastiska erbjudande, beställ via vårt beställningsformulär och få 10% rabatt på hela vårt sortiment under hela juni.

20180604

På onsdag den 6/6 firar vi Sveriges nationaldag med våra fantastiska nationaldagsbakelser. Vaniljcheesecake med jordgubbs-och citronkompott. Gör din beställning enkelt genom vårt beställningsformulär här
PS. Du har väl inte missat vårt fantastiska erbjudande, beställ via vårt beställningsformulär och få 10% rabatt på hela vårt sortiment under hela juni.

 

20180601

Studenttider! Beställ tårtor till studenten hos oss på gateau. Beställ enkelt via vårt beställningsformulär här eller i din närmaste Gateau butik.

 

 

20180531

Välkomna till vår nya hemsida. På vår uppdaterade hemsida kan du enkelt beställa dina produkter online. Klicka dig vidare till vårt beställningsformulär här